PIMES, GRANS EMPRESES I GREMIS

El nostre principal objectiu és promoure i integrar la cultura de la seguretat i la salut a la teva empresa, acompanyar-te en el procés i oferir-te les solucions que més s’adaptin a les teves necessitats.

Comptem amb un equip de tècnics professionals que t’acompanyaran en el teu dia a dia perquè la implantació del pla de prevenció i el seguiment posterior siguin tot un èxit.

Estudiem cada empresa en profunditat i adaptem la prevenció i el pla de salut més adient en cada cas. Àmplia experiència amb gremis de diferents sectors.

Solucions a mida per a petits i grans projectes. Ens adaptem a les teves necessitats.

Apostem per la innovació i la professionalitat com a eix principal de tots els nostres projectes, i això ens permet oferir i aportar les solucions necessàries per atansar-nos a un entorn segur i saludable per a les persones.

 

La seguretat dels teus treballadors és la nostra prioritat

Les dades personals seran tractades per atendre la seva sol.licitud i enviament informació sobre els nostres serveis, sota la responsabilitat de PREVINTEGRAL GRUP. Per informació detallada i drets de protecció de dades, veure la política de privacitat.