Salut laboral - Promoció de la vigilància i la salut al treball

La salut laboral promou la vigilància i la promoció de la salut a la feina. 

L'objectiu de la salut laboral és aconseguir el grau més alt de benestar físic, psicològic i social dels treballadors en relació amb les característiques i els riscos derivats del lloc de treball, el clima laboral i la influència que hi té en el seu entorn, mitjançant el foment d'aspectes preventius, de diagnòstic, tractament, adaptació i rehabilitació de la patologia relacionada amb la feina.

CMPUSalus és la nostra unitat de medicina laboral, formada per un grup mèdic multidisciplinari amb un gran nombre d’experts en diferents especialitats mèdiques, per tractar qualsevol incidència o patologia.

Disposem de centres mèdics propis i unitats mòbils

Per aconseguir aquests objectius, des de Previntegral t'oferim les següents disciplines dins de l'àmbit de la salut laboral:

  • Vigilància de la salut.
  • Reconeixements mèdics.
  • Organització saludable.
  • Pla de salut a mida.

La salut i el benestar dels treballadors són imprescindibles i essencials per a la productivitat, la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses.

Des de Previntegral, treballem per una medicina del treball de qualitat que aconsegueixi fomentar una feina més segura i eviti l'aparició de possibles malalties professionals.