Salut laboral

La Salut laboral promou la vigilància i la promoció de la salut al treball. 

L'objectiu de la salut laboral és aconseguir el grau més alt de benestar físic, psicològic i social dels treballadors en relació amb les característiques i riscos derivats del lloc de treball, clima laboral i la influència d'aquest en el seu entorn, promovent aspectes preventius, de diagnòstic, de tractament, d'adaptació i de rehabilitació de la patologia relacionada amb  el treball.

CMPUSalus és la nostra unitat de medicina laboral format per un grup mèdic multidisciplinari amb un gran nombre d’experts en diferents especialitats mèdiques, per tractar qualsevol incidència o patologia.

Disposem de centres mèdics propis i unitats mòbils

Per aconseguir aquests objectius des de Previntegral t'oferim les següents disciplines dins de l'àmbit de la Salut Laboral:

  • Vigilància de la salut.
  • Reconeixements mèdics.
  • Organització saludable.
  • Pla de salut a mida.

La salut i el benestar dels treballadors són imprescindibles i essencials per a la productivitat, competitivitat i sostenibilitat de les empreses.

Des de Previntegral, treballem per una medicina del treball de qualitat que aconsegueixi fomentar una feina més segura i eviti l'aparició de possibles malalties professionals