Barcelona

El nostre equip de la delegació de Barcelona t'atendrà i estarà a la teva disposició per donar-te la informació que necessitis, sobre els nostres serveis de prevenció de riscos laborals.

Atenció al client

934 51 37 95

Carrer de Guitard, 44, 08014 Barcelona

Assessor comercial

Cesar Delgado
669 934 899

Contacta amb la nostra delegació de Barcelona

Benvinguts a la nostra delegació de Barcelona

Previntegral és la teva empresa de prevenció de riscos laborals a Barcelona, especialitzada a oferir solucions integrals i personalitzades per protegir la salut i la seguretat dels teus treballadors.

Destaquem la qualitat i la proximitat dels nostres serveis, entre els quals s’inclouen la seguretat a la feina, la vigilància de la salut, revisions mèdiques o estudis específics.

El nostre objectiu és garantir que els treballadors puguin desenvolupar les seves activitats laborals en un ambient segur i saludable.

A més, oferim formació PRL i cursos de prevenció de riscos laborals per a tots els sectors a fi d’ajudar-te a complir les exigències legals en matèria de prevenció.

El nostre equip de professionals s’encarregarà de brindar-te solucions integrals i adaptades a les necessitats de la teva empresa.

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost de prevenció de riscos laborals sense compromís i converteix la teva empresa en un referent en seguretat i salut dels treballadors.

Els nostres serveis

Prevenció de riscos laborals

A Previntegral Barcelona trobaràs una àmplia gamma de serveis de prevenció de riscos laborals que s’ajusten a les necessitats específiques de cada empresa.

El nostre equip de professionals s’encarregarà de proporcionar-te solucions integrals i adaptades a tu per garantir la salut i la seguretat dels teus treballadors en el seu entorn laboral.

Entre els nostres serveis de prevenció de riscos podràs trobar els següents:

 • 1. Seguretat en el treball ens encarreguem d’identificar els riscos laborals i proposar-te mesures de prevenció adequades per garantir un ambient segur i saludable en el lloc de treball.
 • 2. Higiene industrial realitzem avaluacions ambientals per identificar i controlar els riscos derivats de l’exposició a agents físics, químics i biològics en l’entorn laboral.
 • 3. Ergonomia avaluem i dissenyem els llocs de treball per prevenir lesions musculoesquelètiques i millorar la productivitat.
 • 4. Riscos psicosocials identifiquem els riscos psicosocials en el lloc de treball i proposem mesures preventives per millorar el benestar dels treballadors.

En la nostra delegació a Barcelona ens enfoquem a oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada empresa.

Contacta amb nosaltres sense compromís per sol·licitar el teu pressupost en prevenció de riscos laborals.

Vigilància de la salut

A la nostra delegació de prevenció de riscos a Barcelona oferim serveis de salut en el treball per garantir el benestar i la seguretat dels teus treballadors.

Entre els nostres serveis de salut en el treball hi ha:

 • 1. Vigilància de la salut realitzem avaluacions mèdiques per detectar i prevenir malalties relacionades amb el treball i garantir l’estat de salut dels treballadors.
 • 2. Reconeixements mèdics oferim reconeixements mèdics personalitzats per garantir el benestar dels treballadors i prevenir futures malalties.
 • 3. Empresa saludable ajudem les empreses a fomentar la salut i el benestar dels seus treballadors, cosa que, al seu torn, millora la seva productivitat i redueix l’absentisme laboral.
 • 4. Plans de salut a mida creem plans de salut personalitzats per satisfer les necessitats específiques de la teva empresa.

A la nostra delegació a Barcelona ens enfoquem a brindar solucions integrals per garantir la salut i la seguretat dels treballadors.

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost de vigilància de la salut i obtenir més informació sobre els nostres serveis de reconeixements mèdics, revisions mèdiques i altres serveis de salut en el treball.

Formació en prevenció de riscos laborals

Oferim serveis de formació en prevenció de riscos laborals (*PRL) per ajudar les empreses a garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors en l’entorn laboral.

El nostre equip disposa d’una àmplia varietat d’opcions de formació per satisfer les necessitats específiques de cada empresa.

Entre els nostres serveis de formació en *PRL hi ha:

 • - Formació sobre l’article 19: cursos de formació en *PRL per complir les exigències de l’article 19 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.
 • - Formació per a tots els sectors: oferim cursos de formació en *PRL per a tots els sectors, cosa que ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada empresa.
 • - Formació en línia: oferim una àmplia varietat de cursos de formació en *PRL en línia, cosa que permet als treballadors aprendre al seu ritme i des de qualsevol lloc.

A la nostra delegació a Barcelona ens enfoquem a brindar solucions integrals i personalitzades per ajudar les empreses a garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors.

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost per a formació en *PRL i obtenir més informació sobre els nostres cursos de prevenció de riscos laborals i altres serveis de formació.