POLÍTICA DE PRIVACITAT

La utilització d'aquesta web i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari d'acord amb aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica.


Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: PREVINTEGRAL, S.L.

Adreça: AVD. CANAL, 11 25230 MOLLERUSA

Dades de contacte del responsable: 973 712 204 rgpd@previntegral.com


Finalitat del tractament de les dades

Les dades es tracten amb l'objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web així com atendre les sol·licituds dels usuaris del web, portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web, i en el seu cas l'enviament d'informació comercial sobre els nostres productes i serveis per via electrònica.

En cas d'emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual es sol·liciten.

Les dades recollides mitjançant els formularis de contacte i pressupost són emprades per atendre la sol·licitud i fer un seguiment de la mateixa i, quan ho autoritzi, enviar-li informació comercial del nostre grup empresarial per mitjans postals o electrònics.

Disposa d'un formulari per enviar el seu currículum vitae per a vacants en el nostre grup empresarial.

A les pàgines d'accés restringit a usuaris registrats (com els entorns de formació i les àrees de descàrrega privada) les dades personals (com l'identificador d'usuari, email, contrasenya, i l'activitat a la plataforma) són necessàries per proporcionar la funcionalitat, per motius de seguretat, i per proporcionar suport.

Entre els mitjans de contacte disposa de la possibilitat de contactar per WhatsApp. L'ús d'aquest servei comporta la transferència internacional de dades i el seu tractament per part de les empreses WhatsApp Inc i WhatsApp LLC acord les seves polítiques de privacitat, https://www.whatsapp.com/legal/privacy-policy-eea


Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l'usuari, compliment d'obligacions legals i, al seu cas ,execució d'un contracte o pre-contracte.


Destinataris i transferències

Destinataris: PREVINTEGRAL GROUP: PREVINTEGRAL, S.L. i CMPUSALUS (servei de vigilància de la salut) i FORMINTEGRAL SL

En els serveis de formació, la qualificació de el curs i activitat de la plataforma es comuniquen a l'Empresa, així com, per a formació bonificada, a les autoritats competents en matèria de formació bonificada, d'acord les nostres obligacions legals i contractuals. Així mateix, l'usuari dels serveis de formació disposa d'un perfil d'alumne accessible per a la resta de membres de la plataforma, podent intercanviar informació mitjançant les eines col·laboratives i de missatgeria incloses.

No es preveu la transferència internacional (fora de l'Espai Econòmic Europeu), excepte amb fins d'emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l'existència d'una decisió d'adequació, o d'acord amb la existència de garanties adequades conforme el RGPD


Termini de conservació de les dades

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment


Drets de les persones

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, si és el cas.

Per aquest fi poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l'adreça del responsable, incloent la referència "Protecció de dades".

Per facilitar la identificació, recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud la còpia del DNI/passaport.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l'Autoritat de Control de protecció de dades.


Veracitat i actualització de les dades

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; PREVINTEGRAL entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L'usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.


Seguretat de la informació

PREVINTEGRAL ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.


Menors d'edat

PREVINTEGRAL prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de 18 anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.


Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir dades estadístiques sobre l'ús de la web de l'empresa.


Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple: analítiques web de tercers; mapes de tercers; vídeos de tercers; compartició a xarxes socials; etc.

Una funció o complement d'un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l'usuari i els dominis d'Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així la majoria de complements de tercers recopilen què pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.


Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de Youtube, mapes i botons "+1". Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l'usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l'usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l'activitat de l'usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquesta web l'usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.