PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS PER A PIMES, GRANS EMPRESES I GREMIS

El nostre principal objectiu és promoure i integrar la cultura de la seguretat i la salut a la teva empresa, acompanyar-te en el procés i oferir-te les solucions que més s’adaptin a les teves necessitats.

Comptem amb un equip de tècnics professionals que t’acompanyaran en el teu dia a dia perquè la implantació del pla de prevenció i el seguiment posterior siguin tot un èxit.

Estudiem cada empresa en profunditat i adaptem la prevenció i el pla de salut més adient en cada cas. Àmplia experiència amb gremis de diferents sectors.

Solucions a mida per a petits i grans projectes. Ens adaptem a les teves necessitats.

Apostem per la innovació i la professionalitat com a eix principal de tots els nostres projectes, i això ens permet oferir i aportar les solucions necessàries per atansar-nos a un entorn segur i saludable per a les persones.

Oferim servei de prevenció de riscos per a empreses i gremis a les províncies de: Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Osca. Tenim 17 delegacions on prestem servei de prevenció de riscos, reconeixements mèdics, plans de salut a mida i cursos de formació de PRL. També oferim servei in situ a les empreses (unitat mòbil de reconeixements mèdics, cursos de formació, plans d'organització saludable, avaluació de riscos, etç).

La seguretat dels teus treballadors és la nostra prioritat

Les dades personals seran tractades per atendre la seva sol.licitud i enviament informació sobre els nostres serveis, sota la responsabilitat de PREVINTEGRAL GRUP. Per informació detallada i drets de protecció de dades, veure la política de privacitat.