Software de prevenció de riscos laborals

Digitalitzem la prevenció dels nostres clients. Contracta el nostre servei de prevenció i connecta't a la teva prevenció a través d'internet, en qualsevol moment i  des de qualsevol lloc.

La nostra aplicació incorpora totes les especialitats en prevenció:

  • Avaluació de riscos laborals: gestió d’avaluació de riscos laborals i de les mesures preventives i/o correctores derivades de l'estudi previ.
  • Salut laboral: programació dels reconeixements mèdics, consulta i descàrrega de les aptituds mèdiques.
  • Formació: gestió de la formació en prevenció de riscos dels treballadors i descàrrega de certificats de formació.
  • Documents: consulta i descàrrega de documents de gestió de prevenció de riscos laborals PRL de la teva empresa (contractes, certificats, memòries, planificacions anuals, pla de prevenció, etc.).
  • Gestió administrativa: consulta i descàrrega de factures, modificació de les dades d'empresa i gestió de les d'altes i baixes dels treballadors.

El nostre software et permetrà dur un control rigorós de tota la documentació que fa referència a la prevenció de riscos laborals. 

Previnapp, el SOFTWARE integral de prevenció de riscos laborals, salut laboral i formació en prevenció.

Software de prevenció de riscos laborals

Gràcies als nostres experts en seguretat i salut, el nostre software Previnapp està en contínua expansió i desenvolupament, per proporcionar als nostres clients actualitzacions i millores periòdiques.


Impulsem la transformació digital de la teva prevenció cap a un sistema més eficient i àgil que t’ajudarà a optimitzar la teva gestió i, per tant, a reduir temps i millorar la teva organització.