Calaf

El nostre equip de la delegació de Calaf t'atendrà i estarà a la teva disposició per donar-te la informació que necessitis, sobre els nostres serveis de prevenció de riscos laborals.

Atenció al client

938 69 80 47

Carrer del Raval de Sant Jaume, 29, 08280 Calaf, Barcelona

Assessor comercial

David Ferran
627 463 851

Contacta amb la nostra delegació de Calaf

Benvinguts a Previntegral Calaf

Som l’empresa líder en serveis de prevenció de riscos laborals a Calaf i ens enfoquem a oferir solucions personalitzades i eficients per garantir la seguretat i la salut dels treballadors en el seu entorn laboral.

Entre els nostres serveis, destaquen la seguretat a la feina, la vigilància de la salut i les revisions mèdiques, així com la formació en prevenció de riscos laborals (PRL) i els cursos específics per satisfer les necessitats de cada sector.

A més, també oferim serveis d’empresa saludable per fomentar la cultura preventiva dels treballadors, reduir l’absentisme laboral i millorar la productivitat.

A la nostra delegació de Calaf, comptem amb un equip de professionals especialitzats en la prevenció de riscos laborals amb l’objectiu de brindar solucions adaptades a les necessitats de cada empresa per garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors.

Si necessites un pressupost de prevenció de riscos laborals o més informació sobre els nostres serveis de vigilància de la salut, revisió mèdica, formació PRL o empresa saludable, no dubtis a contactar-nos.

Estem a la teva disposició per ajudar-te a garantir la seguretat i la salut dels teus treballadors en l’entorn laboral.

Els nostres serveis

Prevenció de riscos laborals

A la nostra delegació de Calaf, oferim una àmplia gamma de serveis de prevenció de riscos laborals, que inclouen seguretat a la feina, higiene industrial, ergonomia i riscos psicosocials.

Ens assegurem que compleixis els requisits legals i les normatives de seguretat. Treballem en col·laboració amb els nostres clients per identificar i avaluar els riscos laborals al lloc de treball, la qual cosa ens permet desenvolupar un pla de prevenció de riscos laborals a mida per garantir la seguretat i la salut dels treballadors.

Els nostres serveis de seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i riscos psicosocials estan dissenyats per garantir un entorn laboral segur i saludable per als treballadors. Treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per desenvolupar plans de prevenció de riscos laborals eficaços i adaptats a les seves necessitats.

Si necessites més informació sobre els nostres serveis de prevenció de riscos laborals o un pressupost personalitzat per a la teva empresa, no dubtis a contactar-nos a la nostra delegació a Calaf.

T’hi esperem per ajudar-te a garantir la seguretat i la salut dels teus treballadors.

Vigilància de la salut

La salut a la feina és un tema de vital importància per garantir el benestar dels treballadors i millorar la productivitat de les empreses. A la delegació de Calaf, oferim serveis especialitzats en salut laboral que inclouen vigilància de la salut, reconeixements mèdics, plans de salut a mida i programes d’empresa saludable.

Comptem amb un equip d’experts en prevenció de riscos laborals que treballen de manera personalitzada amb cada empresa per desenvolupar un pla de prevenció adequat a les seves necessitats.

Oferim pressupostos de prevenció de riscos laborals que s’ajusten als recursos i als objectius de cada companyia i assegurem un servei de qualitat i eficient.

Els nostres serveis de reconeixements mèdics i revisions mèdiques són fonamentals per detectar i prevenir possibles malalties laborals i garantir la salut dels treballadors. A més, la certificació d’empresa empresa saludable promou hàbits de vida saludable i fomenta la prevenció de malalties i lesions al lloc de treball.

A Previntegral Calaf oferim serveis de salut en el treball integrals i personalitzats que busquen millorar la qualitat de vida dels treballadors i garantir la salut i la productivitat de les empreses. Confia en una empresa amb més de 20 anys d’experiència en la cura de la salut laboral dels teus empleats i demana pressupost sense compromís.

Formació en prevenció de riscos laborals

La formació en prevenció de riscos laborals és fonamental per garantir la seguretat i la salut dels treballadors en qualsevol empresa. A la nostra delegació de prevenció de riscos a Calaf oferim una àmplia varietat de cursos i plans formatius adaptats a les necessitats de cada sector i empresa.

Des de la formació de l’article 19 fins a cursos en línia i plans formatius a mida, comptem amb un equip d’experts en prevenció de riscos laborals que s’encarreguen de dissenyar programes formatius innovadors i eficaços.

A la nostra empresa, creiem que la formació contínua és clau per garantir la seguretat i la salut a la feina, motiu pel qual oferim cursos de prevenció de riscos laborals d’alta qualitat i amb els últims avenços en la matèria.

A més, comptem amb pressupostos per a formació adaptats a les necessitats de cada empresa, perquè tots els treballadors puguin rebre la formació adequada en matèria de prevenció de riscos laborals.

Si busques una empresa de formació en prevenció de riscos laborals a Calaf, no dubtis a contactar-nos. A la nostra delegació trobaràs el millor equip de professionals amb la millor oferta formativa en matèria de seguretat i salut laboral.