L'empresa

Història


Previntegral neix fa més de 15 anys amb l'objectiu d'ajudar a les empreses a obtenir els millors resultats, gràcies a les bones pràctiques laborals.

Cada vegada sou més empreses que confieu en Previntegral per solucionar qualsevol gestió relacionada amb la prevenció de riscos laborals. Per aquest motiu, treballem constantment per oferir-vos els millors serveis, amb un tracte proper i pròxim. Previntegral segueix obrint noves delegacions i contractant més professionals, per formar part d’aquest projecte i en el que volem que la teva empresa també en sigui partícip.

El nostre objectiu és portar la màxima seguretat i benestar als nostres clients per crear un ambient i procés de treball òptim. Perquè el més important per nosaltres, sou vosaltres.

15 anys
d’experiència

Qui som


Previntegral és el resultat de la suma d'esforços, coneixements, experiència i capacitat de resposta

Més de 15 anys d'experiència acumulada i un ampli equip multidisciplinari, ens avalen com una resposta fiable davant de qualsevol situació, sector econòmic o servei.

Equip Previntegral

Comptem amb un equip de 100 professionals, especialitzats en els diferents sectors de la prevenció de riscos laborals. Gràcies al nostre equip humà, altament qualificat i proper, podem oferir a les empreses serveis basats en cinc pilars fonamentals: rapidesa, eficiència, estalvi, qualitat i proximitat.

Valors


Previntegral, les nostres garanties

metode

Mètode en contínua evolució

Ens importa molt el què oferim, però encara ens importa més com ho oferim. És per això, que comptem amb un mètode de treball propi que ens permet donar respostes senzilles, útils, personalitzades, de qualitat i sobretot, orientades als resultats. Treballem perquè la nostra feina sigui aplicable de forma pràctica i efectiva en la gestió del dia a dia.

tecnologia

Tecnologia e innovació

La nostra web permet als nostres clients disposar, sempre que vulguin, de la seva documentació. Facilitem un espai web restringit per a clients amb la documentació actualitzada i disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Els treballadors també disposen de la seva zona privada amb els resultats de tots els exàmens de salut. A més, treballem i desenvolupem programaris propis que ens permeten aconseguir allò que volem de manera personalitzada. Així com el control i seguiment a temps real de la pàgina web i programes interactius per als nostres clients.

valor-huma

Valor humà

El nostre equip humà està format per persones altament qualificades, proactives, amb motivacions i un alt nivell de productivitat i eficiència. Treballem perquè les polítiques de promoció interna garanteixin el desenvolupament constant del talent de l'equip humà i el seu creixement personal. Aquest compromís amb les persones fa que l'equip faci seus els valors, objectius i principis de l'organització, que es plasmen en un creixement continu i la possibilitat d'oferir el millor servei als nostres clients.

adaptabilitat

Adaptabilitat

Som conscients que no totes les empreses són iguals ni tenen les mateixes necessitats, és per això que els nostres serveis s'adapten a les necessitats de les empreses, però també a les seves característiques. Proposem serveis diferenciats en funció del client: autònoms, PIMES i grans empreses.

responsabilitat

Responsabilitat

La prevenció de riscos laborals porta, de forma implícita, responsabilitats administratives, penals i civils. Per aquest motiu, a Previntegral oferim un servei exclusiu a tots els nostres clients perquè disposin de la millor assistència jurídica i assessorament.

Avantatges competitius


Previntegral, el nostre millor aval

reaccio-rapida

Reacció ràpida

Actuem amb molta rapidesa i agilitzem al màxim els processos, tant en la prestació dels serveis com en la resolució de dubtes o incidències.

beneficis

Beneficis imminents

Proposem la solució més adient a cada situació tenint en compte les possibilitats i les necessitats de cada client, aconseguint la màxima eficiència i estalvi en cada cas.

qualitat

Qualitat

Sabem que l'excel·lència en el servei i la vocació de millora contínua són la nostra raó de ser, per això treballem dia a dia per millorar i oferir el millor servei als nostres clients. El nostre Sistema de Gestió de la Qualitat està certificat d'acord amb la Norma ISO 9001:2015.

proximitat

Proximitat

La nostra xarxa d'oficines i centres col·laboradors ens permet oferir un servei pròxim i un tracte proper.

Clients


A Previntegral treballem per vosaltres

Els nostres serveis van adreçats a totes aquelles empreses, organitzacions o empresaris que han de cobrir les obligacions legals que tenen en matèria de prevenció de riscos laborals o que volen donar resposta a unes necessitats concretes que quedin per sobre de les exigències legals.

Treballem per qualsevol organització que necessiti donar resposta a qüestions relacionades amb la prevenció de riscos del seu sector.

Certificacions


A Previntegral, sabem que la professionalitat ens dóna confiança

Disposem dels millors certificats de qualitat, en matèria de prevencions integrals de riscos laborals

Comptem amb més de 15 anys d'experiència i un llarg recorregut en prevenció de riscos. No obstant això, uns dels nostres pilars fonamentals són les nostres certificacions, que ens avalen com a especialistes i professionals en matèria de prevencions integrals de riscos laborals i que ens situen com una empresa líder en el sector.

Vols que t’ajudem en la prevenció de riscos laborals dels teus treballadors?

Omple i envia'ns el següent formulari i
t'atendrem tan aviat com ens sigui possible

Nom i cognoms
Tèlefon
Empresa
Email
Motiu
Enviar
Sense cap tipus de compromís
Ir a LinkedIn