Formació Article 19

La Llei de prevenció de riscos laborals estableix, a l’art.19, l’obligatorietat de l’empresa de formar els seus treballadors sobre els riscos laborals i les mesures preventives que cal adoptar per evitar accidents.

L’incompliment d’aquesta obligació suposa per a l’empresa responsabilitats i sancions importants, a banda que la formació és una eina fonamental per garantir la seguretat i la salut dels treballadors i evitar accidents laborals.

En aquest sentit, cal que l’empresa informi el servei de prevenció dels treballadors que no disposin d’aquesta formació, ja sigui perquè són de nova incorporació, canvien de lloc de treball, tasques, equips per usar, etc. per ser formats degudament

Omple i envia’ns el següent formulari i en breu t’atendrem

*D'acord amb la normativa de protecció de dades personals, l'informem que les dades personals proporcionades es conservaran i es tractaran amb la finalitat de participar en processos de selecció. Aquestes dades, es tractaran en base a la seva sol·licitud. L'informem que conservarem les dades per un termini de dos anys. Més informació i exerciti de drets consultant la política de privacitat.