PREVINTEGRAL t'ofereix solucions innovadores de prevenció de riscos i salut laboral amb l'objectiu d'impulsar la cultura preventiva a la teva organització.

Per què Previntegral?

  • Apostem per la tecnologia, a través del nostre software PRL Previnapp, per optimitzar el temps i els recursos que cada empresa dedica a la prevenció.
  • Innovem constantment oferint suport de màrqueting de prevenció a les empreses per instaurar la cultura preventiva a cada organització.
  • Implantem plans d'empresa saludable a les empreses per millorar el benestar dels treballadors i disminuir l'absentisme laboral.
  • Formació continuada de PRL adaptada a les necessitats de cada sector. Et tramitem la formació bonificada perquè no tinguis costos de formació.
img-solucions Resultats mèdics en menys de 72 h Proves preventives Plataforma virtual de formació Formació PRL sectorial Software de gestió documental PRL Prevenció de proximitat Empresa
saludable
img-solucions
Demana pressupost

*Conforme al Reglament (UE) 2016/679, l’informem: responsable de tractament de les dades, PREVINTEGRAL, S.L.; finalitat: atendre la seva sol·licitud, agenda de contactes i històric. Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i d’altres, així com informació addicional i detallada de protecció de dades, consulti la política de privacitat.

lp-bg-last lp-bg-last