PER QUÈ PREVINTEGRAL? 
 
 

 

 


 

 

 

cometesPREVINTEGRAL GROUP, les nostres garanties.

 

1aMètode en contínua evolució

Ens importa molt el que oferim, però encara ens importa més com ho oferim.

Hem creat un mètode de treball propi que ens permet donar respostes senzilles i entenedores, respostes útils, lògiques, personalitzades, de qualitat i, sobretot, orientades a resultats. Treballem perquè la nostra feina sigui aplicable d’una forma pràctica i efectiva en la gestió del dia a dia.

 

2aTecnologia i innovació

La notra web permet als nostres clients disposar, sempre i a tota hora, de la seva documentació. Facilitem un espai restringit web per a clients amb la documentació sempre actualitzada i  disponible: 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Els treballadors també diposen de la seva zona privada amb el resultat de tots els exàmens de salut. Treballem i desenvolupem programaris propis que ens permeten aconseguir allò que volem tal i com ho volem. La nostra web i els programes interactius amb què comptem permeten a tots els nostres clients implementar un control o seguiment a temps real.

 

3aValor humà

L’equip humà està format per persones molt qualificades, proactives, molt motivades i amb un alt nivell de productivitat i eficència. Les polítiques de promoció interna garanteixen el desenvolupament del talent del equip humà i del creixement personal. El compromís amb les persones fa que l’equip faci seus els valors, els objectius i els principis de l’organització, i permet el creixement continu i la possibilitat de donar el millor servei possible.

 

4aAdaptabilitat

No totes les empreses son iguals ni tenen les mateixes necessitats. Els nostres serveis s’adapten a les necessitats de les empreses, però també a les seves caracterísques. Proposem serveis diferenciats en funció del client: autòmos, pimes i grans empreses.

 

5aResponsabilitat

La prevenció de riscos laborals porta implícites responsabiliats administratives, penals i civils. Previntegral Group ofereix un servei en exclusiva a tots els seus clients perquè disposin de la millor assitència jurídica i assessorament possibles.