Calendari de formació

FLC Metall Obra: Reciclatge Electricitat, muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió

SEGONS SENTÈNCIA 13/2022 DE L' AUDIÈNCIA NACIONAL, LES FORMACIONS DE PRL NO PODEN SER BONIFICABLES AMB EL CRÈDIT PER LA FORMACIÓ QUE TENEN LES EMPRESES


Formació d'electricitat, muntatge i manteniment d'instal·lacions d'alta i baixa tensió, aquesta formació et permet desenvolupar projectes de xarxes elèctriques de baixa i alta tensió, centres de transformació i instal·lacions d'enllumenat exterior a partir d'un avantprojecte, projecte tipus o condicions donades, d'acord amb les especificacions, ordenances, normes i procediments establerts, assegurant així la qualitat i la seguretat de les instal·lacions i conservació mediambiental.

Objectius:

  • Saber identificar quines activitats, sistemes d'execució, materials i equips de treball s'inclouen en el concepte del ofici.
  • Diferenciar els riscos específics inherents a les tasques, equips de treball i àrees de la unitat d'obra concreta així com conèixer les tècniques preventives específiques per la seva aplicació en cada cas.
  • Aprendre a utilitzar els mecanismes tant per a la verificació, identificació i vigilància del lloc de treball i el seu entorn, com per a la planificació de tasques des de un punt de vista preventiu.
  • Saber identificar quins riscos es deriven de la interferència entre activitats.
  • Conèixer quins son els drets i deures en matèria preventiva.
  • Adquirir nocions sobre el marc normatiu general i específic d'aplicació.
Inscripció

Places disponibles: 20

Si les places estan esgotades demana'ns pressupost

Demanar Pressupost

Inici de curs:24/10/2023

Fi del curs:24/10/2023

Modalitat:Presencial

Durada:4 hores

Preu per persona: (IVA inclòs)108.90€

Dies i horaris:24/10/2023 15:00h - 19:00h

Lloc:Gremi d'instal·lador de l'anoia
Carrer de Vilafranca del Penedès, 2, 08700 Igualada, Barcelona