Calendari de formació

FLC Construcció: Instal.lador d'elements de fusta i moble

SEGONS SENTÈNCIA 13/2022 DE L' AUDIÈNCIA NACIONAL, LES FORMACIONS DE PRL NO PODEN SER BONIFICABLES AMB EL CRÈDIT PER LA FORMACIÓ QUE TENEN LES EMPRESES

Adquirir uns coneixements preventius bàsics i generals, tant a nivell teòric com pràctic, en activitats d'instal·lació d'elements de fusteria i moble, pel que fa als riscos inherents a les mateixes, així com a les tècniques preventives específiques d'aplicació a la pròpia execució, així com als equips de treball utilitzats comunament.

Objectius:

• En funció de el lloc de treball, identificar quins equips de treball, components i tasques s'inclouen en el concepte de treballs d’instal·lacions de fusteria i moble.

• Reconèixer els riscos específics inherents a el lloc de treball així com conèixer les tècniques preventives específiques.

• Aplicar els mecanismes per a la verificació, identificació i vigilància de el lloc de treball, del seu entorn i de l'emplaçament de los equips així com a planificar les tasques des d'un punt de vista preventiu.

• Identificar quins riscos es deriven de la interferència entre activitats i aprendre els procediments d'actuació.

• Provocar la participació i de la implicació de cada treballador en l'aplicació de la prevenció en la seva unitat d'obra.

Inscripció

Places disponibles: 1

Si les places estan esgotades demana'ns pressupost

Demanar Pressupost

Inici de curs:09/10/2023

Fi del curs:09/10/2023

Modalitat:Presencial

Durada:6 hores

Preu per persona: (IVA inclòs)199.65€

Dies i horaris:09/10/2023  15:00h - 21:00h

Lloc:Previntegral Barcelona
Carrer de Guitard, 44, 08014 Barcelona