Previntegral
Dimarts 08 Març 2022

Dia internacional de la dona. Lluitem per la igualtat.

Tots els sectors
Dia internacional de la dona. Lluitem per la igualtat.

 

Avui Dia Internacional de les Dones, la jornada en què es denuncien el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

Des de Previntegral ens sumem a la lluita per la igualtat per garantir els drets de les dones.

Malgrat els avenços aconseguits els darrers anys, els drets de les dones encara no estan plenament garantits i estan subjectes a retrocessos.

Avancem cap a una normalitat cada cop amb més drets. Erradiquem les desigualtats, les discriminacions i les violències estructurals que patim les dones pel sol fet de ser dones i avancem cap a un sistema igualitari.

La bretxa salarial de gènere baixa del 26% al 20,6% en cinc anys. El salari mitjà anual de les dones és encara 5.977 euros inferior al masculí.

Dones científiques, revolucionàries, inspiradores, intel·lectuals… de Catalunya o d’arreu del món. La dona no sempre ha tingut el protagonisme que li correspon, però moltes han estat capaces d’iniciar una lluita per mostrar-se, fer-se valer i no conformar-se. Aquest és el camí. 

Des de Previntegral continuarem impulsant els plans d’igualtat a les empreses per aconseguir una normalitat més justa, igualitària i sense violències.
 


Compartir

En Previntegral utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.