Previntegral
Dilluns 08 Març 2021

Dia internacional de la dona

Organització Saludable Tots els sectors
Dia internacional de la dona

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 2021

Previntegral Group se suma al Dia Internacional de la Dona el 8 de març amb l'objectiu de sensibilitzar els seus treballadors i lluitar per la construcció d’una societat més igualitària i justa.

UNA MICA D’HISTÒRIA

Aquesta data té el seu origen a finals del segle XIX i principis del XX  quan les dones reclamaven tenir dret a vot, millors condicions laborals i igualtat de gènere.

El 8 de març de 1857, les dones que treballaven a la indústria tèxtil (garment workers) de Nova York van organitzar una vaga contra els baixos salaris i les condicions laborals. Va ser la base per crear el primer sindicat per protegir-se i tenir drets laborals bàsics.

L’etapa post revolució industrial, la revolució Russa el 1917, i diferents moviments, revoltes i successos a EEUU i Europa van ser moments clau en la història. Diferents episodis van servir per  fixar la data del 8 de Març com el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

El 1975 la ONU va proclamar el Dia Internacional de la Dona el 8 de Març. Es commemora la lluita de la dona per la seva participació en l'àmbit del treball i de la societat en general, amb igualtat de condicions.

EL PAPER DE PREVINTEGRAL GROUP

Previntegral és el primer servei de prevenció certificat com a Organització Saludable (OS) per AENOR el 2019. Com a OS vetlla pel benestar i la igualtat dels seus treballadors. Així, tots els projectes de desenvolupament estan impregnats, de manera transversal, tenint en compte l’enfocament de gènere.

Actualment Previntegral Group esta format per un 60% de dones i un 40% homes.

Creiem que la igualtat entre homes i dones és una part vital per a la construcció i el desenvolupament de l’empresa i de la societat en general, i que avançar cap a la igualtat suposa una gran oportunitat, no sols per al creixement econòmic de l’empresa, sinó per al desenvolupament humà sostenible en tots els àmbits.

ODS 5: IGUALTAT DE GÈNERE I EMPODERAMENT

A Previntegral Group treballem dia a dia alineats per l’Assoliment dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030.


Compartir

En Previntegral utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.