Previntegral
Dijous 16 Setembre 2021

Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Medi Ambient Tots els sectors
Setmana Europea de la Mobilitat 2021

 

Avui comença la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com ara els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

La campanya d’enguany, amb el lema Fes salut. Mou-te de manera sostenible, vol destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones.

Previntegral se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat i us animem a promoure entre els vostres treballadors activitats per contribuir a un món més sostenible.

Vols contribuir a ser una organització saludable?

Us deixem aquesta infografia, editable amb Word, perquè pugueu organitzar alguna activitat amb els vostres treballadors:

  1. Descarregueu el següent cartell
  2. Editeu les línies on veureu una X que indica “el nom de l’activitat” (ex., caminada, bicicletada popular, cursa, etc.), “la ruta” i “la data, l’hora i el lloc”.
  3. Compartiu la informació de l’activitat amb el vostre equip pel canal habitual (taulell d’anuncis, correu electrònic, intranet...).

Animeu-vos! Per un món amb empreses i treballadors més sostenibles #mobilitat2021


 


Compartir

En Previntegral utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.