Previntegral
Dimarts 19 Abril 2022

Que passarà en l'àmbit laboral a partir del dia 20 quan les mascaretes deixin de ser obligatòries?

Mesures Covid-19 Tots els sectors
Que passarà en l'àmbit laboral a partir del dia 20 quan les mascaretes deixin de ser obligatòries?

 

Les mascaretes als espais interiors deixaran de ser obligatòries a partir de demà, dia 20 d'abril, després que el Consell de Ministres aprovi el decret corresponent i un cop es publiqui al Butlletí Oficial de l'Estat. 

A partir de llavors, només seran obligatòries en entorns sanitaris i sociosanitaris -com hospitals o residències de gent gran-, i també al transport públic.

En l'àmbit laboral, sempre que l'empresa no sigui un dels casos esmentats anteriorment (hospitals, centres sociosanitaris o centres amb persones vulnerables), la decisió d'eliminar la mascareta recaurà en el Departament de prevenció de riscos laborals o sobre el servei de prevenció que gestioni la prevenció de l'empresa. Així doncs, cada empresa haurà d'avaluar el risc d'eliminar o conservar la mascareta.

Durant els pròxims dies, un cop publicat al BOE i puguem conèixer l'abast del seu articulat, anirem informant de tots els detalls.


Compartir

En Previntegral utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.