Previntegral
Dijous 07 Gener 2021

Noves Mesures COVID 19 a partir del 7 de gener a Catalunya

Mesures Covid-19 Tots els sectors
Noves Mesures COVID 19 a partir del 7 de gener a Catalunya

 

A partir d'aquest dijous dia 7 de gener fins al 17 entren en vigor noves mesures per a contenir l'increment de casos de Covid-19. Catalunya torna al confinament municipal, tots els dies de la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar.
La Cerdanya i el Ripollès tindran les mateixes mesures que la resta del territori català.

Durant aquests deu dies, tot el comerç no essencial estarà tancat el cap de setmana. A més a més, tot el comerç de més de 400 metres quadrats haurà de tancar tots els dies de la setmana. Els supermercats i les farmàcies es mantindran oberts.

Només es podrà fer esport a l'aire lliure i els gimnasos i equipaments esportius hauran de tancar durant aquest període, excepte piscines. Tampoc es podran fer entrenaments d'esports federats en espais tancats. Les activitats extraescolars quedaran restringides als grups bombolla, amb el retorn a les aules l'11 de gener.
La cultura i l'hostaleria mantindran la seva activitat com fins ara.

mesures covid 7 gener 2021

Descarregar Infografia Mesures Covid del 7 de gener fins al 17


Compartir

En Previntegral utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.