seguretatfoto

medicina1  medicina2
medicina3catA  medicina4

 


 

 

 

  

cometesPREVINTEGRAL, medicina del treball de qualitat.

La salut i el benestar dels treballadors no només són importants per si mateixos, sinó que són imprescindibles i essencials per a la productivitat, la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses.

Per definició, la medicina del treball és l’especialitat de prevenció de riscos laborals en què es recull tot el conjunt de tècniques i procediments que tenen per objectiu estudiar els accidents i les malalties que es produeixen per causa de l' activitat laboral amb la finalitat de poder oferir unes mesures de prevenció que han de ser adoptades pels treballadors per evitar-les o bé reduir-ne les possibles conseqüències.

Des de Previntegral Group, treballem units per una medicina del treball de qualitat que aconsegueixi fomentar una feina més segura amb la finalitat d’evitar l’aparició de possibles malalties professionals mitjançant la detecció precoç.

Per tot això, disposem de CMPUSALUS, centre format per un grup mèdic multidisciplinari que compta amb un gran membre de professionals experts en les diferents especialitats mèdiques per tractar qualsevol incidència o patologia. Per a més serveis i comoditat, disposem de centres mèdics propis, unitats mòbils i laboratoris propis.

  

 

 

 

 

 

 

botoinforcat