banner noticies

Campanya de Donació de Sang dels treballadors de Previntegral Group

28 maig 2019


 20190527 122547

El passat 27 de maig Previntegral Group, dins del marc d'Empresa Saludable, va realitzar al Centre Mèdic Pla d' Urgell de Mollerussa un acte solidari de donació de sang amb la participació dels treballadors del grup empresarial.
Aquestes donacions van adreçades al Banc de Sang de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Volem agrair a tots els treballadors i col·laboradors la seva

Beneficis de menjar fruita

6 maig 2019


 

Beneficis menjar fruita

Per seguir una dieta equilibrada i saludable és molt important fer un consum adequat de fruites. Existeix un gran nombre i varietat de fruites. Són riques en aigua, fibra, vitamines, minerals i altres nutrients antioxidants, que són beneficiosos per la salut i per prevenir l’aparició d’algunes malalties.
 
 
     
 
 
 

Quina és la temperatura ideal a l'oficina?

29 abril 2019


 

temperatura oficina

Segons l'INSST podem dir que existeix confort tèrmic quan les persones no experimenten sensació de calor ni de fred, és a dir, quan la temperatura, humitat i velocitat de l'aire són favorables a l'activitat que desenvolupen.
 
 
 
     
 
 
 

28 d'abril, Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball

28 abril 2019


 

notícia28abril

Amb motiu del centenari de la OIT (Organització Internacional del Treball), el Dia Mundial d'aquest any vol fer balanç de 100 anys en els que l'Organització ha treballat per millorar la seguretat i salut en el treball, i mirar cap al futur per continuar amb aquests esforços a través dels importants canvis que s'estan produint en àmbits com la tecnologia, la demografia, l'organització del treball i el canvi climàtic..  

Últimes dades de sinistralitat laboral

18 abril 2019


 

ultimes dades sinistralitat laboral

El Ministeri de Treball, migracions i seguretat social juntament amb l'Institut nacional de seguretat i salut en el treball analitzen la sinistralitat laboral de l'últim any (2018) i les compara amb el mateix periode anterior.
 
 
 
     
 
 
 

Primers auxilis: què cal fer en cas de..

25 març 2019


 

infografia