banner noticies

SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT.

4 novenbre 2019


 Setmanaesport

Previntegral Group es va adherir, dels dies 23 al 30 de setembre de 2019, a la Setmana Europea de l’Esport, esdeveniment que s’estructurava al voltant de quatre temes..

Llegir més ...


ALIMENTACIÓ SALUDABLE: UNA IMPORTANT EINA DE PREVENCIÓ

23 setembre 2019


 el plat

Diferents enquestes de salut preveuen que en menys de 10 anys, 8 de cada 10 homes i més de la meitat de les dones tindran excés de pes (sobrepès o obesitat)....

Llegir més ...

 


Previntegral i Centre Mèdic Pla d'Urgell s'han adherit a la Declaració de Luxemburg

16 setembre 2019


 Declaración luxemburgo

Previntegral i Centre Mèdic Pla d'Urgell s'han adherit a la Declaració de Luxemburg, iniciativa de la Comissió Europea, que recull un document elaborat per la Xarxa Europea de Promoció de la Salut en el Treball...

Llegir més ...

 


Campanya de Donació de Sang dels treballadors de Previntegral Group

28 maig 2019


 20190527 122547

El passat 27 de maig Previntegral Group, dins del marc d'Empresa Saludable, va realitzar al Centre Mèdic Pla d' Urgell de Mollerussa un acte solidari de donació de sang amb la participació dels treballadors del grup empresarial.
Aquestes donacions van adreçades al Banc de Sang de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Volem agrair a tots els treballadors i col·laboradors la seva

Beneficis de menjar fruita

6 maig 2019


 

Beneficis menjar fruita

Per seguir una dieta equilibrada i saludable és molt important fer un consum adequat de fruites. Existeix un gran nombre i varietat de fruites. Són riques en aigua, fibra, vitamines, minerals i altres nutrients antioxidants, que són beneficiosos per la salut i per prevenir l’aparició d’algunes malalties.
 
 
     
 
 
 

Quina és la temperatura ideal a l'oficina?

29 abril 2019


 

temperatura oficina

Segons l'INSST podem dir que existeix confort tèrmic quan les persones no experimenten sensació de calor ni de fred, és a dir, quan la temperatura, humitat i velocitat de l'aire són favorables a l'activitat que desenvolupen.